I would sooo get myself hammered

om det betydde att jag skulle fixa att ha grejen inne en natt
men jag blir så jäkla kissnödig av att dricka så det är en dålig ide
kanske lite bra
men fortfarande dålig
haha så jag försöker igen
kanske tredje gången gillt

Smartaste ever.

MEN I HELVETE (natt 2)

Ännu en natt då jag inte fixar att sova med den. Jag trodde det kunde bli lättare men uppenbarligen inte. Blir helt uppjagad och vet inte hur det här ska lösas. Det gör ont trots bedövning och jag blir stressad. Dumma mig.
 

4 dagar utan, woot woot

Jepp, hade den inne en natt och sedan inte. Om man bortser från hur länge den var ute i början av läkningen ( då jag var mest rädd för att det skulle göra ont av helt ok skäl) så har jag aldrig egentligen slarvat. Aldrig inte satt in den. Så det är jäkligt korkat att slarva nu när jag egentligen bara behöver ha den inne på natten. När det gick jättefort från att inte ens kunna ha ute den 9 h till detta. Jag blir lite less för det är nog lite jobbigt att sätta in den, nu lär det typ ömma i muffen några dagar. Haha. Nämen inte så farligt men det är trist när den vill ut. Vilket den iförsej vill när man stoppar in den på kvällen i vanliga fall men det är lite mer än vanligt antar jag.
 
Jag råkade få göra något som jag drömt om i flera år idag... och det blir nog av igen. Det verkade säkert som en liten grej men för mig var det jättestort och SÅ JÄVLA KUL. Det känns inte bra när något sådant dyker upp för jag tvivlar så otroligt mycket på allt, livet, mig. Drunknar i frågor och fundering och liv och tja jag vet inte allt! Jag önskar att det fanns några svar.
 
 

sawdust.blogg.se

Mayer-Rokitansky-Küster-Hauser-syndrome= MRKH.

RSS 2.0