När längtan tar över

Jag vill till Göteborg! SådärjättejätteJÄTTEgärna och det är omöjligt. Var hos min kurator och tänkte mest på Göteborg, går utanför dörren och får någon störd känsla av att det känns som där. Ska man tolka det som någon form av "styrkevind i luften"? Nä? Vill inte ha kurator heller. I alla fall inte henne. Inga fel på henne utan jag ser inte det ge mig någonting. Speciellt när hon envisas med att säga stark ångest/liknande för att beskriva mitt mående när jag förklarat att jag inte känner. Inte på det viset.

Nu håller jag ioförsej på att bli komplett galen. Hade allt det här varit pga MRKH eller något annat...bara något annat. Tyvärr är det så att jag helt inkompetent på att leva och kan aldrig ha ett konsekvenstänkande. Kanske rädsla för att leva men det har gjort att allt är förstört. Jag hatar mig själv.

superbitch i vag-hell

Nej? Men jag blir irriterad. Sådärattjagspricker. Jag måste acceptera att bara för att jag googlat galet mycket betyder det inte att andra har. Det är bara... när de ställer frågor som att varför upptäckte inte mamman att något var fel när hon tvättade sin dotters vagina som bäbis? Klart som korvspad att hon inte tvättade inne i någon vagina när man inte ens ska göra det som vuxen om det går att undvika. Förstår inte hur det riktigt skulle gå till heller.
Vi ser inte annorlunda ut därnere mer än att det alltid skiljer från tjej till tjej, med eller utan MRKH. Mammor verkade ha en tendens att fråga samma sak men helt missat att deras tjejer faktiskt inte ser annorlunda ut därnere. Att det är lätt att hitta information om saken även om doktorn inte sagt det och att doktorn skulle väl ha sagt om det var något som kanske skulle behöva åtgärdas? Ja.

Det är inte bara det såklart. Jag har ändå lagt ner tid på att lära känna min vidriga kropp. Dåligt spenderad tid?

och BLAHAHAHAHAHAHA...moget

I love you Grej!

Min kropp har beslutat att eftersom jag inte kan stoppa upp min Grej ofta just nu så skriker kroppen efter den?! Det kan inte bli märkligare antar jag. What you can have you must have. NUNUNUNUNU. Alltså va? Om man någon gång läst den här bloggen vet folk att jag är sämre än sämst på att använda den som jag ska och varit så mest hela tiden. Nu är det som att den MÅSTE användas vilket är omöjligt pga vissa omständigheter. Borde ha den oftare eftersom jag krympt så det är jäkligt irriterande. Hur kroppen är funtad alltså... Min hooo-hah är helt klart kåt på sin STENT?! Haha.
 
 
 

Me&my shorten downstairs

appartment ;) Lyckades sova med den natten till idag(igår)!!! Okej men jag är så glad över att det gick mer smärtfritt och enkelt än någonsin. Blev inte ens kissnödig?! :O

Går alltså dåligt med grejen egentligen men mest pga allt himla helvete. Menmen. Hihih.

satansjävlaaaaaaaaaaaaaaaaa

Jag var så jävla taggad på att trycka in den jävla grejen i förrgår men somnade innan. Åter utan möjlighet och känner att det ÄR JÄVLIGT IRRITERANDE FÖR JAG VILL INTE KRYMPA. Det spelar ingen roll hur gärna jag vill ligga på sjukhus och vara en duktig patient (jepp, jag anser att jag inte var det förra gången) men jag vill fan inte krympa. Är less på det här.

Ville nita en preggo person idag. Inte min stil. Inte min stil att bry mig men KUL FÖR DIG IDIOT. Tror att jag börjar vara lite trasig när jag reagerar såhär. Ska hänga med ett fantastiskt barn senare dock så hoppas jag kan få lite lugn. Helt klart ett barn jag skulle vilja ploppa ut själv men man kan finnas där ändå. Förhoppningsvis länge.

me versus bäbisar

Jag träffar egentligen knappt bebisar i mitt liv mer än att se dom i någon vagn ibland. Jag läser föräldradelen av det forum jag dagligen är på. Även om trådarna med äldre barn intresserar mig mer läser jag "vi som försöker få barn"-tråden. Av någon outgrundlig anledning...för den är egentligen tråkig utöver mitt egentliga ointresse för olika jäkla termer (återkommer till det där någon gång men alla dessa infertility-termer är galna!).

Så kommer Blondinbellas graviditet och jag som inte ens läser hennes blogg längre råkade få reda på att hon var gravid när jag tyckte att man kanske skulle kolla vad hon gör nuförtiden. Såklart jag vill läsa och kolla på hennes foton när hon gick ut med det+före. Snokare och manisk bloggplöjare by nature så inte helt konstigt. Det konstiga är nu när jag insåg att barnet nog kommit och jag läser igenom 18 sidor av inlägg. Fortfarande inte konstigt. Men det kändes. DET KÄNDES. Kanske för att de inte visar mycket av ansiktet och man får se Gillis som han heter ( jävligt snyggt namn även när det uttalas med J!) mest på foton där det syns hur liten han är. Små fötter och ja bara Liten. Hennes rosenröda förlossningsberättelse, allt. Isabella är fel människa att ens jämföra sig med men det var något med allt som tog ett litet tag i mig.

Jag vet ju hur det är och jag har alltid fungerat med tanken men de där funderingarna de senaste dagarna om att med vem ska jag fira jul om några år? Det är väl klart att det löser sig. Att jag inte blir bitter?! Behöver nog bara hänga med ett barn. Barn inte bebis utan någon som kan tala tillbaka. Får väl se.

sawdust.blogg.se

Mayer-Rokitansky-Küster-Hauser-syndrome= MRKH.

RSS 2.0