som ett gammalt gift par

- Ni ser ut som ett gammalt gift par
 
Tidigt på dagen fick jag göra något SUPERKUL( troligtvis enda personen som tycker det hehe) och nynnande efter det halva förmiddagen på "Go tell it to the mountain". Någon religös men peppig jullåt som jag älskar med Simon&Garfunkel. Vad poängen var med att skriva detta? När dagen fortgick så blev det mer nynnande på Robyn&Röyksopps "Do it again"...
The anticipation, you know it's like um-um-um
NÄRHET. Okej. Han stod så jäkla nära. Jag blir mest vavavavavavaaaaaaaaaaaaaaaah. Samt han daskade mig på rumpan med något? Ok. Jag förstår att det här ÄR våran humor om jag måste tänka klart.
 
Jag är ju helt störd och omöjlig och han är troligtvis inte intresserad och jag kan nog inte känna saker längre men?
Det är omöjligt. Men jag VILL. Jag vill känna honom bättre.

All I have to do is dream

Han har tydligt invarderat mina drömmar?! ORKAR INTE. INTEINTEINTE...

Igår råkade jag bli lite crazy när tydligen barn kom in i vårat samtal och för att rädda situationen sa jag något med att "våran humor" inte involverad barn utan är mer åt sex. Då kläcker han ur sig något i stil med:
- tja sex leder ju till barn så inte så långt bort
PANG BOOM.
Ångrar att jag inte bara:
- nä inte för mig

Det här blir bara mer och mer krångligt. Min nya kurator ringde även och ja hej ursäkta för att det dragit ut på tiden och jag tyckte väl att jaja. Fick en tid 3 juni. Vad fint. Så ungefär 2 månader mellan senaste besöket. Känns inte helt bra.

http://www.youtube.com/watch?v=tbU3zdAgiX8

sooo there is a guuuuy?

Nej? AHH WTF...jag har inte tänkt falla för någon som visserligen verkar vara en bra kille men omständigheterna gör att det skulle aldrig sluta bra. Så jag faller inte. Men det där med att jag tror han sa något som kan tolkas som att jag har ett värde (snurrigt men minns inte vad exakt han sa). Tja... Nä.

Idag var inget bra och när man får en kommentar efter någon timme om att man inte är som vanligt...Nej men jag trodde egentligen att min flummiga del inte var välkommen? Tydligen inte så haha ;D Var mest skakig i händerna och inte helt okej hela dagen. Verkligheten tränger sig in. Även i drömmar.  (+ att jag iiiiinte drömt om killen heller eh). Jag vill bara sova. Ingen grej heller.
 
 

noll och ingen alls

motivation för attt sätta in grejen?! Var jättetaggad några dagar men nu kvittar det. 2-3 månader sedan den åkte in senast och jag mejlar hellre en fråga om cellprov än att säga att jag nog behöver lite stöd. Men det kan kvitta. Allt kan fan kvitta. Igår körde jag på tills jag mådde illa av hunger och var darrig. Var så arg och det är alltid lättast att ta ut det på sig själv. Drömde sedan att en gammal lärare tyckte att det var dåligt. Det är dåligt. Dålig och ohållbart. Men som sagt... det får jag ta. Förstår inte varför jag inte får kallelse till nya kuratorn efter över en månad. Tiden får ligga långt bort om det passar henne bättre men att inte få en tid alls känns dumt.

how its done (?)

Jag kan ha konversationer om folks barn. Jag kan yes ingen av oss har barn och sedan med uppföljning av en av dessa personer bekräfta det igen utan att det var något. Något mer än att fanvadsyndpersoneninteärsingel. Hehe!

Det som verkar vara ett problem är mig själv. Inget nytt på den fronten. Situationen är ohållbar men det finns inga alternativ. Känns absurbt men jag kan inte se något annat längre. Jag vet precis vad jag vill. 
 
också less på obefintlig-grej-i-vagina
och med det menar jag Grejen
inte nå jäkla riktig vara
inte för jag skulle klaga på det heller haha
 

sawdust.blogg.se

Mayer-Rokitansky-Küster-Hauser-syndrome= MRKH.

RSS 2.0