När jag mår illa

inte något som händer ofta men kanske mer frekvent nu
 
Då är jag den likbleka tjejen i en sjukhussäng som försöker få ner smörgåsrån. Smörgåsrån som alla sorters sköterskor vill kalla "tjex". Uttalet förvirrade mig inte utan mest det faktum att jag blev erbjuden "tjex" som är rån? Hur gott som helst och det fungerade hyffsat. Även avdelningens gurka som jag åt upp. Hehe.
 
Har en bild när jag äter rån men tyvärr ska man ju vara lite anonym. Galet paranoid ibland. FETT NICE RÅNPIC!!!:
 
Funderar dock på att ha den som bild på min MRKH-facebook.. It will be smashing! Den jag är med på alltså!

hur hysterisk

var inte jag för exakt ett år sedan?! Det var dagen då plattan togs bort och jag gick från att vara en patient som inte gjorde något väsen av sig till någon form av hysterisk människa. Allting gick bra så länge grejen inte behövde komma ut för toabesök. Vilket var direkt uppe på avdelningen när jag bara ville vila... Inte kul för det gjorde så jävulskt ont att få in den intryckt. Så jag grät. Grät och ville bara ge upp för det var inte en chans att jag skulle få in den. Helt oförstående var vissa människor men nyoperad i området så klart det kan göra ont?! :O
Räddning nr 1:
 
Räddning nr 2:
Att jag fick besök vilket verkligen i det läget inte var något jag kände för men som visade sig vara det bästa just då. Jag lovade att försöka och det löftet höll jag. Ingen annan jag mött den dagen kunnat få mig att lova det och jag hade verkligen inte tänkt göra det för min egen skull i det läget... Haha. Det blev mer hysteri senare men allt gick. Kommer alltid vara tacksam. Ni äger! ;)


 

Long time, no writing

Skrev ett långt inlägg igår med min telefon som verkligen inte är anpassad för internet men det kom tydligen inte upp på internet. Idag skulle varit en såndär dag med långa resor, med fika, med benen upp i vädret... eh gynstol. Tyvärr inte. Det jag åstakom idag var att lipa i telefon med kuratorn fast jag verkligen inte tänkte göra det.

Är. Så. Jävla. Less på allt som hänt. Ahh. Ångrar hela det här året. Inte allt men det mesta.

sawdust.blogg.se

Mayer-Rokitansky-Küster-Hauser-syndrome= MRKH.

RSS 2.0