Game Over.

Jag lät mitt huvud vinna. Det gör inte ont. Det känns inte. Men jag är en smula väldigt förstörd över det faktum att det inte blir Göteborg för mig på fredag. Skulle egentligen försöka men det blir inget av med att resa ner på fredag och då kan det vänta. Kanske inte. Jag kan bryta alla löften, jag kan ljuga, jag kan göra mycket men inget av det som borde göras. Inga anledningar räknas.
 
 
to the point of disgust
 
 
 

I did get hammered

för att den skulle gå in och för att jag skulle sova med den! Det gick bra. Hahah.Nästa natt gick också bra, inte bekvämt men det gick. Natten efter somnade jag på soffan och då blev det inget. Nu är det natten efter det och jag är rädd igen. Det här fungerar inte. Funderar på att avboka läkarbesöket den 23. Att göra det vore extremt korkat men jag ser snart inget val. Eller ja. Ett till val att välja fel på givetvis men...

ops, I broke the Internet

Ibland känns det som om Internet tar slut, som om det inte finns någon sida om MRKH jag inte vridit och vänt på , ingen blogg som jag inte läst alla inlägg på. Så egentligen söker jag inte längre. Hade en fråga och sökte i en yahoogrupp vilket ledde till en liten googling. Bara lite MRKH+operation. Bara lite till. Fynd? Jag tror jag hittat en blogg som fortfarande är oläst för mig. Men det gör kanske lite ont på något vis. För jag hittar aldrig vad jag söker. Jag kan inte hitta en historia som inte finns. Jag kan inte hitta min egen.
 
Annars har jag lärt mig att den enda MRKH-operationen/behandlingsmetoden mot kort/obefintlig vagina som inte behöver tänjning med grejer efter är Sigmoid neovagina. Den operationen där man använder tarm! Finns nackdelar med den som inte överväger det dock. Haha.
 

sawdust.blogg.se

Mayer-Rokitansky-Küster-Hauser-syndrome= MRKH.

RSS 2.0