Confession

Den var ute i tre timmar inatt. Troligtvis lite mer. Inte att rekommendera när man egentligen inte ens haft den mer än fyra dagar. Man hinner få lite "ah den går inte in hela vägen"-känsla. Den gör det. Men det var mindre mysigt när den skulle ut nästa gång. Dvs...nyss. Snacka om att förstöra läkningen. Så nu måste jag skärpa mig för att behöva dras med den längre än nödvändigt på grund av slarv är inte okej.

Så. Det är inte okej men det är helt ofarligt om man räknar bort läkningen. Så bygg inte upp total ångest om du har din grej ute mer än vad du borde, speciellt så tidigt. Slappna av, du fixar det!


Kommentarer
Ma

Du e ju för söt, hur kan man "glömma" den så länge?
Å fortsätt kämpa, de kommer bli bra å de kommer funka även om den är ute en stund å även med bedövningssalva, jag kör bara ovesterin nu igen, å de kommer funka för dig med :)

Svar: Alltså... Jamen först går man på toa... sen så sms:ar man alldeles förlånga sms, sitter vid datorn, äter godis, spelar Cafeworld? För säkerhetskull går man på toa igen... och ja. Lunchen idag tog också ett antal timmar att ens börja med (värma något på mindre än 1 minut). Hahahah alltid lika trögstartad!
None None

2012-12-15 @ 18:31:10


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

sawdust.blogg.se

Mayer-Rokitansky-Küster-Hauser-syndrome= MRKH.

RSS 2.0